selamat jelajah ke blog aien si gadis dan si jejaka

weekend ku !

weekend aq byk abiz kt umah jek . coz my mama tido umah aq 2 ari . tlg support aq wt assign ment . best ke ? best la . terharu lak rase dpt mama yang caring sgt . lov u lot la mama ! ! sekurang2 nye keje aq dh siap sikit . mama , angah mintak maaf sbb byk susah kan mama :'( angah akan cube yang terbaek mama tuk family kite . angah tak seda . angah janji akan stdy rjin2 kt sini . lagi pon rmai yang tak suke angah kt sini . angah akan cube bukti kan diorang sume . angah akan cube . angah yakin angah boleh tapi angah perlukan sokongan sume . tapi angah akan push diri angah jgk . angah tau kadang2 angah lemah . angah try buat sume dgn tangan angah sndri . angah tak nak dari hasil tangan org laen . angah sndri mampu . angah akan cube yang terbaek utk mama ngan family kite . utk my lovely sayang , maaf if xdpt luangkan mase ngan syg . aien tau sayang faham situasi aien . thaks sayang sokong aien . insyaAllah , hubungan kite akan diredhai if atie masing2 ikhlas .

aku sayang family dan dia ! !

thanks because read my entry ^_^ hope you enjoy !

0 celoteh !:

Post a Comment