tetibe teringat kenangan kt kem ^_^

27 mac 2010 aku naik bas and aku terus di'send' ke KEM HIJRAH PENOR , pekan pahang . mase aku dalam bas tu macam2 perangai yang aku jumpe . haihh *tersenyum aku sorang2 bile ingat balik . aku rase agak jauh la jugak nak ke sane dalam 3 jam or 4 jam . hehe . yeke ? aku pon tak ingat sangat la .

sampai2 je aku kene daftar sendiri and angkat beg BESAR sendiri . hahahaha . klaka jek bile ingat balik tau nape aku gelak ? sebab nie
          cikgu : "nie nak pergi oversea ke ape ? bawak beg macam nak tinggal setahun je " sambil tersenyum2 cikgu tu tgk aku .
   aku senyum je .

nie jek pic yang aku ade .

lagi satu yang nie ,
sedih yang laen dah ilang :'(


then aku masuk je kat dorm aku , aku kenal dengan dua org nie KAMALA ngan IENA ^_^ rindu korang bedua :)

erm , selama 2 bulan lebih aku kat kem tu macam2 aku blaja . best sangat ! ! ! ade sesetengah orang cakap kat kem membosankan tapi bagi aku seronok sangat . hishh ! banyak sangat la aku xleh lupe ape yang aku blaja kat kem tu .

lagi satu yang paling aku xlupekan , nak tau ape ? aku dapat ramai kawan yang sangat2 best ! ! ! korang , aku rindukan korang tau x ? ?
thanks because read my entry ^_^ hope you enjoy !

2 comments: