kalau macam nie kan , nak merajok selalu la !

hahaha , ape la yang aku nak merajok kan selalu kan . merajok manje dengan my sayang la . hehe , aku just merajok something dari dia , then tibe-tibe datang delivery . hahaha .





bukan satu tapi dua dia belikan . hahaha . happy sangat , dah la yang aku suke lak . haisshh , sedap sangat . sambil tu aku tunai janji aku buat kerja aku . hasil nye tengok kat bawah .



nie mula-mula drawing . . .
bile dah masok kan tone die . . jadik tak ? buruk kan . haihh . .


okay la , aku megharapkan yang terbaik buat kami berdua dan jugak kawan-kawan aku .


love you all !!

thanks because read my entry ^_^ hope you enjoy !

0 celoteh !:

Post a Comment