selamat jelajah ke blog aien si gadis dan si jejaka

kursus kahwin ? aku ? dia ?

ape kena mengena kursus kahwin dengan aku kan ? aku dah nak kahwin ke ? hahaha . tak de korang . baru-baru nie aku dengar akak aku amik kursus kahwin coz murah kat tempat dia . best ke kursus kahwin nie ?

my sayang dah ajak aku jugak pergi kursus kahwin nie . haihhh . seram lak . aku nie belom tentu lagi boleh bersedia nak hadapi 'tanggungjawab' isteri nie . teringin nak selalu bersama dia tapi nak buat macam mane kan aku still ade family aku . aku tahu dia boleh faham aku . sebab tu la aku sayangkan dia .

and now , aku tak faham ape situasi aku dengan ****** . haihhh . semua tak kena la . tak paham .  please , jangan bagi tekanan kat aku boleh ?
thanks because read my entry ^_^ hope you enjoy !

0 celoteh !:

Post a Comment