selamat jelajah ke blog aien si gadis dan si jejaka

my project ^_^

ape projek aku selama cuti sem nie ek ? nak tau ape dia ? aku asyik ngadap game je . membesarkan rumah kat 'the sims social' . hahha . betol dah tak de keje kan .aku dah syok ngadap game sampai cik 'abang' marah cause tak spend time ngan dia . alala...jangan la merajok cik 'abang'..

kalau aku kat kolej aku just gune broadband jadi aku tak la ade mase sangat nak ngadap game tapi kalau blog still boleh lagi . okayy la . just nie je story aku . ade mase aku update lagi ^_^ .
thanks because read my entry ^_^ hope you enjoy !

2 comments:

  1. waktu kat rumah la bley bantai melepak habis habisan!hahaha

    ReplyDelete
  2. tau tak pe . kena la hargai mase yang ade nie . hehe :P

    ReplyDelete