luahan hatiku untukmu yang bernama 'kawan'

hidup sekarang nie pelbagai cabaran , orang kate jauh merantau , luas pengalaman , betol ke pepatah tu . aku pon tak pasti . yang pasti dalam usia aku meningkat dari alam remaja nie macam-macam aku lalui . aku kenal macam-macam jenis orang . ape yang aku hadapi semua untuk dewasankan diri aku untuk lebih matang lagi .





aku tak tau nak luahkan macam mane coz tak nak sesiapa terasa . aku cube mencari kawan . bile aku dah percaye kan some one . aku share my problem. kenape yek die tak boleh nak jage amanah aku bg kat die . haihh . aku sedih sangat dengan sikap die tu . macam aku takde perasaan . aku tak 'bute' kawan tapi aku 'bute' kan mate aku coz aku tak gaduh . sedih bile dapat kawan tak dapat nak support aku . malah buruk kan aku .


korang tahukan kepercayaan tu penting . aku tak tahu ape silap aku , kadang-kadang rase sunyi macam takde kawan . sunyi coz takde lagi teman untuk aku luahkan ape isi hati aku . rase sunyi kawan . maybe korang ade urusan korang masing-masing . maaf if aku pon tak dapat luangkan mase dengan korang . macam biase kawan . aku tetap ade kat sini untuk korang .

I love you -my friend- Honney2Cbond007 Pictures, Images and Photos



biarpon siape korang . aku tetap sayang . semoge korang berjaye kawan ^_^
thanks because read my entry ^_^ hope you enjoy !

1 comment: