selamat jelajah ke blog aien si gadis dan si jejaka

just to say ^_^

215146_173230956082723_141531282586024_414562_2762905_n_large


betol ke ape yang orang kate kan cinta tak perlu dicari ? bagi aku ade betol nye jugak coz dalam perjalanan hidup aku nie bile aku putus harapan nak cari cinta tu tibe-tibe je datang tampe aku sedar . alhamdullillah , aku bersyukur sebab aku masih berpeluang di beri 'cinta' .

Tumblr_ltr36h83hu1qfuydvo1_500_large



aku sendiri tak tahu ape yang aku nak jadi dalam hidup aku nie . semua yang jadi sangat pantas . aku selalu berharap ade orang yang mampu bimbing aku untuk teruskan hidup nie tanpe aku 'give up' . kehidupan aku pilihan dan pendirian aku . tetapi ade orang bukan nak bimbing aku tapi nak atur hidup aku sedangkan die bukan sesape pon bagi aku . aku tak paham kenapa die nak menyusahkan diri die 'jaga tepi kain' aku . akutak perlu tu . untuk kebaikan tak pe , tapi kepentingan kau buat ape kan ?


                           Tumblr_ltpe7v9ff71qafgk9o1_500_large

dapatkan ape yang aku nak sampaikan ? thanks 'ambik berat' pasal aku ! tapi kenape hari tu senyap je ? hahaha . saje je kan nak libatkan aku . bagusla , lepas nie yah 'susah2' dah ea ^_^
                           

thanks because read my entry ^_^ hope you enjoy !

2 comments: