selamat jelajah ke blog aien si gadis dan si jejaka

confuse !





Tumblr_lnrn1tf48q1qghmnbo1_500_large
 kenapa la dengan aku sekarang nie ? ade something wrong ke dengan diri aku nie ? now , aku rase tak lengkap ? why ? aku tak tau nak luahkan macam mane kawan , semua nie macam singkat sangat berlaku ? aku sedih ke ? happy ke ? *rase macam tak je . ape yang tak kena dengan aku nie .

aku sekarang nie bukan diri aku lagi ke ? betul ke kawan-kawan ? tolong betulkan if aku buat salah lagi . aku tak ulang benda yang same yang boleh timbulkan masalah . aku sayang semua kawan-kawan aku . ade something yang aku pendam ke ? sampai aku rase serba salah nie . Ya Allah , kuatkan hati aku .

seriously aku rase macam kecewa , sedih , happy , pelik , keliru ? aku tak paham ape aku rase sekarang nie . kenapa nie ? banyak nye tande tannye dalam otak aku nie ? kenapa ? maybe picture kat bawah nie boleh terang kan sebenarnye aku nak cakap .


|
|
|
                                                                                 \/


Black-losing-lost-myself-nothing-nowhere-favim.com-64733_large

                                                                                





thanks because read my entry ^_^ hope you enjoy !

1 comment:

  1. beb,cte la pe mslh ko..jgn pendam2..aku hr2 on9 ym aku,tp aku invisible,ko tegur je aku..skype pn aku on9 gak..

    ReplyDelete