Member

hai semua ,

hari nie aku nak update about ape ye ? aku nak cerita semua banyak sangat . aku sebenarnya miss sangat kat kengkawan aku . wei , korang tak rindu aku ke ? hee :P

disebabkan aku rindu korang aku pon dok belek semua gambar-gambar korang kat dalam lappy aku nie . huhu . erm , cite pasal kawan nie kan . aku rase la , semua rase feel yang sama dalam erti kate lain 'iri hati' .
ala , mesti korang ade nye dapat kawan macam nie . kemain baik lagi dia bila depan korang , belakang korang dia dok mencanang cite . wei , tak baik la . nie nama nye kawan makan kawan . biasa la orang sekarang tak boleh langsung tengok kawan tu happy sikit . aiyoo , macam ini olang ada ka ?

aku tak sure dalam kalangan kawan-kawan aku ade yang feel macam tu ke tak ? if diri aku ade feel macam tu aku mintak jauh la wei . aku happy bila tengok kawan aku happy , aku sedia jadi kawan susah and senang korang . ketawa bersama , menangis bersama ( ce nyanyi macam black nyanyi tu . hehe ) . tapi betul apa aku cakap nie , if aku terlanjur kate or perbuatan maafkan aku ye wahai kawan-kawan aku .

ouh ye , one day tu , ade kawan aku nak meet aku kat satu tempat tapi maaf beb sebab aku tak dapat datang . disebabkan aku tak dapat datang maybe buat dia terfikir yang aku tak percayakan dia . erm , beb sebenarnya bukan aku tak percaya beb , mase tu aku tak de transport apa-apa nak ke sana . kalau kau baca , maafkan aku okay .

p/s : siapa yang rase diri korang kawan aku tu . kau la kawan aku !
thanks because read my entry ^_^ hope you enjoy !

0 celoteh !:

Post a Comment