selamat jelajah ke blog aien si gadis dan si jejaka

kawan siber

hai semua  ,

nie hah , aku nak cerita sikit , aku suka sangat make friend dari alam siber ni . hah , buktinya , now aku ade sorang kawan siber hambir tiga tahun dah still contact each other but tak pernah lagi sua muka . baru-baru ni pulak aku dapat kawan lagi . hope berkekalan and bukan sementara . orang buat baik kita baik , orang buat jahat emm , buat baik je la kat orang macam tu .

korang macam mane ? ade tak kawan siber yang boleh share story . susah nak dapat kawan sampai mati . haha . kebanyakkan kawan yang aku kekal macam-macam ragam diorang . jujur aku cakap aku suka dapat kawan macam korang . ada yang membantu , ade yang caring , ade yang baik hati , ade yang ceria , sangat nice dapat member and kawan-kawan macam korang .

p/s : kawan biar beribu , bercinta biar satu je di hati . uwekk . ngade je aku ni ! love you ollz !
thanks because read my entry ^_^ hope you enjoy !

3 comments: