selamat jelajah ke blog aien si gadis dan si jejaka

Terbuku dihati

oh , hai gaiss

maaf , aku dah penat memendam rasa . But for me makin lama aku rasa diorang makin tak adil . Berat sebelah . Bukan aku dengki but why bila orang tu buat salah sikit pun tak ada cela . tapi bila aku macam bergunung salahnya . Orang yang di backup memang tak rasa . Orang lama rasa bhaii . Aku perhati je babe . Tak pe ni maybe ujian untuk aku . Satu je aku nak cakap , aku tak pandai and bukan kaki BODEK !


thanks because read my entry ^_^ hope you enjoy !

0 celoteh !:

Post a Comment