selamat jelajah ke blog aien si gadis dan si jejaka

Merisik tak jadik !

Haii semua ,
Ceritanya macam ni . Perkhabaran dari pihak Mr. Garfield , familynya akan datang pada raya ke-4 untuk merisik sambil beraya . Mulanya cuak nak bagitahu mama tentang ni . Alhamdulillah , mama tak seperti orang lain . Dia setuju dan memberi cadangan untuk terus bertunang . Wuu lagilah Miss tak imagine akan jadi macam ni .
Alhamdulillah ,
Semua berjalan lancar . Family Mr. Garfield hadir dengan selamat pulang . Cu jan excited buatkan pelamin classic simple siap pokok fresh lagi . Haha . Pun boleh sepupu sepapat aku ni . Terima kasih lah sepupu sepapat sedara mara yang bantu jayakan majlis tertutup pertunangan Miss and Mr Garfield . Hehe .
Syukur perhubungan kami dah melangkah ke satu step . InsyaAllah majlis langsung kami bersatu pada tahun hadapan . Jika diberi rezeki , doakan kami ya . Kami akan langsungkan lebih awal . InsyaAllah . Dengan izin Allah S.W.T .
Thank you so much Mama!!! Love you 😘!

thanks because read my entry ^_^ hope you enjoy !

0 celoteh !:

Post a Comment