selamat jelajah ke blog aien si gadis dan si jejaka

Rezeki Allah itu Yang Terbaik

Haii korang , for long time tak menulis blog . Aiya .. nak hampir setahun
perkahwinan aku . Erm, mesti lah ada yang bertanya "dah berisi ke ?" bagi sesetengah orang fobia dengan soalan tu but for me. Masih boleh tersenyum, dan berbalas "doa-doakanlah,moga ada nanti ;)"

Yes, sesetengah orang jadi tekanan tau dengan soalan tu. Hello, ada hikmah Tuhan tak beri rezeki dalam bentuk ni . Maybe dia beri rezeki kami dalam bentuk lain. Allah tu tahu segala perancangan yang terbaik buat kita. Untuk yang luar sana , berusaha dan jangan stress. Kita sama-sama tenang okay ? Hehe.

For me, Doc pesan maybe sebab berat badan dah terlampau. Jadi aku cuba turunkan berat badan aku. Maybe ada rezeki kami nanti. Tersenyum Beez, lupakan cemuhan diorang. Jangan terburu-buru, dan jangan give up. Rezeki setiap manusia lain-lain cabangnya.


thanks because read my entry ^_^ hope you enjoy !

0 celoteh !:

Post a Comment