eh2 , suke nye dia !

apa yang aku suke-suke kan nie ? hehe . nothing la ^_^ kehidupan aku as a student bermula kembali . best ke ? biase la . korang pon tau kan . hari nie aku dapat assignment aku yang first , aku kena buat watak  2D <kartun> 'lelaki' , then dia seorang yang crazy , have car mania , urban life . korang ade idea ke ? leh share x ? hehe . tak de la . cakap je .

aku dah try fikir kan tentang kerja aku nie tapi aku tak dapat idea lagi la . ermm , maybe amik mase kot . masalah nye kawan , aku kena present NEXT WEEK . abis la . ini la kerjaku hujung minggu nie . okayy la tu kan ^_^ hahaha . aku ade problem lagi nie , kelas aku la , berlapis-lapis . macam mane aku nak buat nie ek ? aku kena tanye sir dulu la .

adik comel aku dah keluar wad . alhamdulillah ^_^ , syukur . hye kawan , aku suke kawan dengan korang la ! ^_^
thanks because read my entry ^_^ hope you enjoy !

0 celoteh !:

Post a Comment