okayy la tu kan ?

hadoyaii  , saba je la aku hari nie . erm , konon nye aku dah siap-siap ready fizikal and mental nak jumpe admin pasal result aku . alih-alih dah jumpe en.R ,

     "maaf ye , saya tak jumpe student hari nie , saya penat , awak rujuk sir L awak dulu ea ?^_^" ,
    "okayy-okayy ^_^"
     "result awak berape ye ?"
     "erm , tuttt . . <maaf takleh bagitau> "
     "kenape ye ? awak tuttt . . . "
      "^_^"
      "lepas nie nak tutt . . . "
      "eh , tak nak la ^_^"
      " terima kasih en.R"

hahaha , setepek kat muke jap ! dapat la aku kan . sape suh main-main lagi , then aklu pergi la staffroom 4 . .

   " eh , aien , you dapat tak mesej I ?"
   "takk ^_^"
   "perjumpaan tu  cancel tau , nanti I inform kat u later "
   "ohh , okayy-okayy ^_^ "

aku pon blah dari staffroom tu . then , sampai rumah . haihh , ==" sabar je la kan . tak jadi rupe nye . hurmm , aku dapat assignment aku yang ke-2 . kerja CTU . tak pillih tajuk lagi . macam mane nak buat kan kalau tak de tajuk nye . haihh =="

  okayyy la tu kan kawan ^_^
thanks because read my entry ^_^ hope you enjoy !

0 celoteh !:

Post a Comment