selamat jelajah ke blog aien si gadis dan si jejaka

something kau perlu tahu !

hai semua ! lama kot aku tak update . haha . kenapa ek aku tak update ? semuanya gara-gara broadband aku tersangat lembab . erm , aku update mesti ade something aku nak share kan ? mesti la . aku tersenyum happy bila tengok respon si dia yang 'tutt' . aku tak ada niat nak sakiti hati dia  . walau apa pon aku sayang dia , aku mengharapkan dia jadi teman halal aku .

aku tak tahu kenapa aku dapat rasa kan apa dia rasa , isi hati dia . naluri aku katakan apa dia rasa . kadang-kadang dia tak lafaz dengan kata-kata tapi aku dapat rasa kan tu semua . sesuatu yang aku tak percaya dalam hidup aku , aku pertama kali jumpe orang yang benar-benar terima baik buruk aku . dia cukup sabar dangan degil giler aku nie . haha . maaf ye sayang :)

aku gembira bila dapat ubati hati dia bila dia tengah sedih . dapat tengok dia tersenyum dah cukup bagi aku .  aku mengharap sesuatu yang pasti . semoga hubungan kami tiada halangan yang buat dia putus asa . alamak !!! au dah terjiwang lebih nie . haha . maaf ye sayang if melukakan hati sayang (^_^)
thanks because read my entry ^_^ hope you enjoy !

5 comments:

  1. gudluck aien dgn life ko yg aku rse dh sgt bhgia.. :)

    ReplyDelete
  2. missDT > thanks :) tak sweet sgt pon . terjiwang lak hehe .

    fasha > thanks beb ^_^ nie baru permulaan . alhamdulillah . aku mengharapkan ke jingjang pelamin . aku doakan kebahagiaan ko skali beb . :)

    ReplyDelete
  3. aien, untung dpat org yg syg kta seadanya.
    jgn sia2kan dia. ;)

    ReplyDelete
  4. aisyah > hehe . thanks ecah , erm , hrp ko dpt jgk org yg sygkn ko :)

    ReplyDelete