selamat jelajah ke blog aien si gadis dan si jejaka

akhir sem baru nak update :- business baru beb , sape nak ?

hye semua nye !!! happy gilak dapat update blog lagi *bajet macam ramai lak amik tau . hehe . korang ape plan korang cuti sem nie ? aku tak de idea lagi la nak buat ape . semua membe-membe aku keje tapi aku , tak de benda nak buat , my mom tak bagi keje *sedihnye .

rase-rase korang la kan , ape ek yang patut aku luangkan mase yang terluang sangat nie ? aku macam dapat idea , tapi tak tau la menjadi ke dop . owh , ye . nak story-mory sikit tentang sepanjang sem aku nie . sorry la korang , update aku sebelom nie balik-balik cite sedih *problem la sangatkan . okay , mari kite mule kan cerita, sepanjang sem 4 nie aku tak rase panjang tapi rase pendek giler-giler . tak tau la kenapa kan . bile pejam celik je dah akhir sem . kejap je aku dah nak abis study . ape nak jadi lepas nie , aku ade target sikit-sikit tu pon bergantung kat result aku .


ha , nak share something ngan korang nie . 

agak korang la , okay tak ape trying yang aku buat nie . permulaannye work yang same macam nie assignment aku sendiri , then aku try la buat picture orang lain lak . ade sape-sape nak tak ? boleh buat tempahan dekat comment and inbox facebook . untuk sape yang berminat la .  nak macam mane ke , tema macam mane ke , background macam mane ke sume tu boleh runding ^_^ .  agak-agak korang ade bayaran tak ? hehe . tak mahal pon bayaran , bergantung pada picture yang korang bagi ^_^ macam kat atas tu RM5 je . 

okay la , just nie je yang aku nak share dengan korang . nanti ade story lagi , aku update *maklumla cuti panjang . #tapi 11,12,13 & 14 april busy sikit la . hehe . okay . thanks sudi bace . peace !



thanks because read my entry ^_^ hope you enjoy !

1 comment:

  1. http://kisahhidupnadeya.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

    #aien di tag . tak bule nk masuk kat shoutbox.

    ReplyDelete