selamat jelajah ke blog aien si gadis dan si jejaka

berubah sikit

hai semua ,

perasan tak blog aku dah berubah . ceh wah , saja je aku ubah sikit-sikit tu pun sebab aku bosan tak tau nak buat ape tapi bila dah ngadap semua ni tidur lewat dibuatnya , sabo je la .

theme blog aku kali ni kartun sikit . erk ! sikit ke ? haha . banyak sebenarnya . bak kate member aku 'kau ni budak-budak la ' *okay rindu kawan aku kejap . aku buat theme cartoon ni saje suka-suka . sebenarnya banyak lagi nak ubah tapi den dah tak larat dah , hee .

p/s : to my ex-housemates , aku rindu korang , bila nak jenjalan lagi ramai-ramai . hee .
thanks because read my entry ^_^ hope you enjoy !

0 celoteh !:

Post a Comment