selamat jelajah ke blog aien si gadis dan si jejaka

Obses

Hai again ,


Now ! aku tengah menggilakan benda yang susah sangat nak cari kat sini (Malaysia) . Adehh , bila aku searching benda tu , kebanyakkan ada kat luar negara . Sedih , sedih sedih.... Ada sesiapa nak belikan untuk aku ke ? HAHA !

     Apa ek yang aku maksudkan ? Erm , tak nak bagitahu . biar aku dan dia sahaja yang tahu ape yang tengah aku menggilakan ni . Yang sangat pelik perangai aku bila nampak barang tu sure aku tak reti dok diam , tak tentu arah , berpeluh , HAHA ! bengongkan ? hihi . Okay bye .
thanks because read my entry ^_^ hope you enjoy !

3 comments:

  1. Pegi jela beli. Mengada mengidam tapi xnk beli. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita tak berapa nak cukup duit la awak . awak belanja boleh ? HAHA !

      Delete
    2. hahahaha. kite lagi la xkeje. hahaha.

      Delete